Reviews

Tijdens de proefperiode van ‘Even creatief met Iris’ zijn er verschillende deelnemers langs gekomen. Zij hebben ook aangegeven wat ze fijn vonden en wat ze graag anders zouden willen.

Review één
Terry geeft aan dat hij het erg leuk en gezellig vond en dat de camper heel chill was. De tijd ging zelfs veel te snel voorbij. Terry had het niet erg gevonden om naar een andere locatie te reizen, in plaats van voor de deur af te spreken. “Het was fijn dat we allebei met een creatieve opdracht bezig waren, dan voelde ik geen druk om te praten”.
Gemiddeld cijfer: 10!

Review twee
Julia vond het erg fijn! Ze geeft aan dat er veel ruimte was om te doen wat je wilde, “als ik geen zin had om te praten, was dat oké”. Er hing bovendien een open vertrouwde sfeer in de camper. Julia kan zich voorstellen dat mensen die weinig om handen hebben het fijn zouden vinden om er af en toe uit te zijn, iets te doen te hebben en een praatje te kunnen maken. Als tip geeft ze mee dat het haar fijn zou lijken om vantevoren te weten wat haar te wachten staat.
Gemiddeld cijfer: 7!

Review drie
Andrew geeft als feedback terug dat Even Creatief met Iris voor hem een gezellige, ontspannen en huiselijke sfeer uitstraalt. Hij zegt: “Dat maakt het in mijn optiek fijn en laagdrempelig om leuk bezig te zijn en niet zozeer bezig met de problemen/zorgen die men met zich meeneemt.” Hij vindt daarnaast wel dat de camper wat aan de kleine kant is, waardoor de mogelijkheden wat beperkt zijn. Als tip geeft ie mee om op verschillende locaties te gaan staan met de camper waar meer ruimte is, zodat je gebruik kunt maken van de omgeving.
Gemiddeld cijfer: 9!